apple black friday deals en alle informatie!

  • Date posted19 maanden geleden
  • DoorDoor Mo

Jawel, het zit er sneller dan jij denkt weer aan te komen! In dit artikel van LuminaBlog gaan we het uitgebreid hebben over de Apple Black Friday deals in November! Er zijn een hoop producten die je voor fantastische prijzen, zowel vanuit je luie stoel tijdens het online shoppen of met een bezoek aan de winkel, mee naar huis kan gaan nemen. Je kan deze deals o.a. scoren bij de mediamarkt, AMAC, Apple Store, Refurbished.nl, GSMsale.nl of de Alpha shop. Ben je er klaar voor? Dan gaan we beginnen!

Doet Apple mee aan Black Friday 2022?

Gelukkig doet ook Apple dit jaar weer mee aan de Black Friday deals van 2022. En dat gaat een feestje worden. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe smartwatch, je laatst per ongeluk je Airpods bent kwijtgeraakt (en dus wel nieuwe kan gebruiken) of dat jij nu eindelijk goed gespaard hebt voor een nieuwe iPad. Het gaat je zeker lukken om een mooie Apple deal online te shoppen tijdens de Black Friday sales bij een van de Apple verkooppunten. Je kan de Apple store online een bezoekje brengen, maar soms is het natuurlijk net zo fijn om even goed in de winkel te kijken naar wat je nu écht belangrijk of juist heel mooi vindt. Soms voelt een product in de winkel net wat anders aan en dat kan je direct ondervinden tijdens de Black Friday sale van Apple! Vergeet niet online ook te kijken bij de GSMsale.nl de Alpha Shop

Apple Black Friday Deals

Oke, maar waar moet jij als koper dan nu precies uit gaan kiezen? Nou, tijdens Black Friday sale is er een groot assortiment beschikbaar en gaat het nog ontzettend lastig worden om een goede keus te maken. De opties zijn namelijk echt eindeloos. In dit artikel bespreken we de volgende producten namelijk: de reguliere Airpods, de Airpods Pro, de Apple Watch, de iPhone 13, de MacBook en de iPad. Dus welke van deze Apple producten heb jij op je verlanglijstje staan? Tijdens de Black Friday sale heb je de meeste kans op een goede prijs-kwaliteit verhouding. Immers, de sale zorgt ervoor dat de prijs van jouw nieuwe iPad een stuk lager ligt dan de dag ervoor of erna. Je zal dus echt tijdens Black Friday je slag moeten gaan slaan!

Airpods Black Friday

De reguliere Airpods zijn gemakkelijk in gebruik, hebben een goede geluidskwaliteit en zitten comfortabel in je oren. Airpods in combinatie met je telefoon zijn onderdeel geworden van het dagelijks leven. Je kan nog even die aflevering van YouTube in de trein kijken of juist die ene TikTok van je vriendin checken op je telefoon. Je kan met dit model urenlang muziek luisteren of je beste vriend of vriendin handsfree bellen. Dit klassiek model kan je herkennen aan de smallere case. Twijfel je nog? Neem dan een kijkje bij de mediamarkt. Tijdens de Black Friday deal kan je dit model scoren voor een zacht prijsje!

Airpods Pro Black Friday

Deze Apple Airpods hebben naast een subliem kwaliteitsgeluid ook een verbeterde en actieve ruisonderdrukking. Dit zorgt ervoor dat je nog beter kan genieten van deze Airpods Pro. De case van de Apple Airpods Pro is de breedste van allemaal. Liggen ze op een rijtje dan kies jij direct de goede eruit. Dus, zie je een goede aanbieding tijdens de Black Friday sale? Dan moet je die deal pakken en mee naar huis nemen!

Black Friday Apple Watch

Ben jij op zoek naar een digitale smart watch met een strak design? Dan zijn de Apple Watch modellen iets voor jou! Je hebt verschillende modellen en aanbiedingen waar je uit kan kiezen zoals bijvoorbeeld de Apple Watch 5, Apple Watch 6 en Apple Watch 7. De modellen verschillen in bijvoorbeeld kleur edities en specifieke functies. De Apple Watch 5 kan je als refurbished model goed kopen tijdens de Black Friday sale. Dit horloge is een goede keus als je niet zeker weet of een smartwatch iets voor jou is. Ben je sportief? Dan kan je voor de Apple Watch 6 gaan met ingebouwde zuurstofsaturatie sensor en de always-on hoogtemeter. Wil je graag dat jouw smartwatch snel is opgeladen? Dan is de Apple Watch 7 wat voor jou. De batterij laad zichzelf in 45 minuten weer geheel op.

iPhone 13 Black Friday

De iPhone 13 van Apple is een fraai exemplaar. De glazen behuizingen en het aluminium frame geven dit model een strakke vormgeving. De razendsnelle A15 Bionic processor maakt dit model nog sneller dan zijn voorganger. Ook heeft dit model een optische beeldstabilisatie en de Cinematic Mode biedt automatische focus effecten. Als je dus veel met foto’s of bewegend beeld werkt dan is de iPhone 13 een goede keus voor je. Ook kan je met dit model, via 5g soepel facetimen met je vrienden of je ouders of lekker je gemiste aflevering op de Apple tv kijken. Daarnaast heeft het scherm een 6.1 inch Super Retina XDR oled-beeldscherm voor een optimaal gebruik. Door de regen heen gefietst? Dit model is waterbestendig dus je hoeft je geen zorgen te maken. Haast je dus op Black Friday naar de winkel of shop online en zorg dat je een goede deal pakt voor de iPhone 13.

MacBook Black Friday

Kies uit een ruim assortiment van Apple MacBooks met hoge kortingen tijdens de Black Friday sale. Ben je op zoek naar een licht en meer compact model? Dan zijn de Apple MacBook Air modellen een goede keus voor jou. Een stijlvol en ultra dun MacBook voor je dagelijkse bezigheden. Je kan op de MacBook ook Apple tv kijken. Wanneer je bijvoorbeeld werk met Canva of andere creative design software programma’s zoek je wellicht een wat zwaarder model? Dan is de MacBook pro jouw match! Daarnaast verschillen de modellen o.a. in geheugen, in processor en in scherm. Kijk voor een een Apple MacBook aanbieding bij de mediamarkt. En haal jouw nieuwe MacBook in huis tijdens de Black Friday sale!

Black Friday iPad

Ook bij de Apple iPads zijn er verschillende modellen waar je uit kan kiezen. Ga je voor een iPad Pro, een iPad Air of een iPad Air 2. Het grootste verschil tussen deze Apple modellen is dat de iPad Pro een groot scherm heeft met een super kwaliteit van het geluid. Je kan dit model ook gebruiken als laptop als je de Apple Pencil en Smart Keyboard erbij gebruikt. Ben je veel aan het reizen of onderweg voor je werk? Dan is het wellicht handig om voor de iPad Air te kiezen, deze lijn heeft modellen die een stuk compacter zijn maar die wel een groot scherm hebben. Wees dus lief voor je portemonnee en scoor een mooi iPad model van Apple tijdens de Black Friday sale!

Tot slot

Dus, wist je dat er ook een Cyber Monday sale is? Dit zijn hoge kortingen die je alleen online kan vinden. De Black Friday sale geldt in de winkels en ook vaak online, dat is het grootste verschil tussen deze twee dagen. Mocht je dus op zoek zijn naar een mooi Apple product? Of dit nu de Airpods, een Apple watch,een iPhone, een Macbook of een iPad zijn? Neem dan vooral een kijkje tijdens de Black Friday of Cyber Monday sale en zorg dat jij jouw product voor een mooie aanbieding mee naar huis neemt!

Meer Online shop