Uggs black friday aanbiedingen en aanbieders

  • Date posted19 maanden geleden
  • DoorDoor Mo

Uggs zijn een van de meest populaire merken voor laarzen in de wereld. Hun kenmerkende stijl is geliefd bij beroemdheden en fashionista's in Europa, Australië en de Verenigde Staten. Als je op zoek bent naar een paar Uggs dan heb je geluk! Veel retailers bieden geweldige kortingen op Uggs laarzen tijdens Black Friday. Om je te helpen bij het profiteren van de beste Black Friday deals, hebben we een lijst van tips samengesteld met de populairste modellen. Bekijk ze hieronder en bespaar op je nieuwe Uggs.

Uggs

Het bekende Australische merk van de warmste winterboots en sloffen is populairder dan ooit in de winter van 2022. Hoewel de comfortabele schoenen eerst gedragen werden door Australische surfers in de jaren ’70 om hun voeten warm te houden na het surfen, dragen we ze nu overal.

Wereldberoemde laarsjes

Sinds begin deze eeuw zijn de korte botjes populair bij (inter)nationale popsterren zoals Paris Hilton, Kim Kardashian en topmodel Gigi Hadid. Doorheen de afgelopen twee decennia had de mode industrie een haat- en liefdesverhouding met het merk. De schoenen zijn enorm comfortabel maar niet volgens iedereen even mooi of stijlvol. Toch kennen de boots en pantoffels voor dames en heren terug een enorme opmars in 2022. Ideaal om jouw exemplaar in te slaan tijdens Black Friday!

Uggs en Black Friday

De van Amerika overgewaaide feestdag, Black Friday, vindt plaats op vrijdag 25 november 2022. Op deze dag koop je je favoriete comfortabele laarzen aan geweldige deals. Dat geldt niet enkel voor de bekende laarsjes, tegenwoordig biedt het merk veel meer aan dan enkel de boots. Denk aan pantoffels, handschoenen, kleding en mini exemplaren voor je kleine spruit. Er zullen zowel deals zijn op de dames- als herencollecties.

De populairste Uggs modellen van 2022

Een van de populairste modellen van de Uggs collectie van 2022 zijn de mini laarsjes. Bella Hadid werd al met deze korte versie van de boots gespot. De mini laarsjes zien er hetzelfde uit als het klassieke model, ze hebben enkel een lager stuk rond je enkel. Ze komen met een lage of plateauzool. Voor elk wat wils!

Dit najaar komt het Australische merk ook met een nieuwe onverwachte instapschoen op de markt, de ‘Sport Yeah’. Deze gewaagde schoen is niet voor iedereen weggelegd. Enkel de echte fashionista’s komen er mee weg. Het is een ideaal exemplaar om aan te schaffen tijdens de Uggs Black Friday promoties.

Tenslotte is de Ugg Tasman-slipper enorm populair dit jaar. Dat komt omdat ‘ie warm en comfortabel is maar ook het hele jaar door gedragen kan worden. Deze slipper draag je zowel onder een jurk als deftige broek of jeans. Deze schoen kan je buiten dragen maar ook als pantoffel.

Uggs aanbieders in Nederland

Je koopt je favoriete model van Uggs in Nederland online of in de winkel bij Scapino of Shein. De Black Friday schoenen promoties zullen ook in Nederlandse webwinkels aangeboden worden. Zo vind jij alsnog het meest comfortabele exemplaar voor deze winter aan een goede prijs! Op de website van Uggs kan het zijn dat je bestelling net wat langer onderweg is of je favoriete model meteen is uitverkocht. Daarom adviseren we je te profiteren van de Uggs Black Friday sales op Nederlandse webshops.

Wist je dat je ook Black Friday promoties tot wel 70% kan vinden bij andere schoenenmerken zoals tijdens de Nike Black Friday sale, Shoebaloo en Dr. Martens? Ontdek alles over de beste schoenendeals hier.

Meer Online shop