Black Friday Schoenen kopen? Lees eerst deze gids!

  • Date posted19 maanden geleden
  • DoorDoor Mo

Black Friday is de perfecte tijd om in online winkels in Nederland of in de fysieke winkel nieuwe schoenen in te slaan! Met zoveel leuke aanbiedingen en kortingen is het de perfecte gelegenheid om dat paar schoenen te kopen waar je al maanden naar op zoek bent. Om je te helpen profiteren van de beste aanbiedingen, hebben we een lijst samengesteld met de beste Black Friday tips voor schoenen deals. Van sneakers tot geklede schoenen, er is voor ieder wat wils tijdens Black Friday. Dus of je nu op zoek bent naar een nieuw paar hardloopschoenen of een stijlvol paar hakken, check zeker onze tips.

Schoenen deals tijdens Black Friday

Je kan tijdens Black Friday de beste koopjes jagen op kleding en schoenen op het internet of in de winkel. Zowel grote ketens en bekende schoenenmerken zoals Nike, Adidas en Uggs, als kleine onafhankelijke schoenenwinkels zullen mooie promoties aanbieden op 25 november. Wanneer je plant om online te shoppen op Black Friday ben je best goed voorbereid. Ken je schoenmaat in het merk en model van de schoenen die je wilt kopen. Het kan zijn dat wanneer de schoenen niet de juiste maat hebben en je ze dient terug te sturen, de schoenen een hogere prijs hebben als je ze opnieuw moet bestellen.

Deals voor dames

Of je nu opzoek bent naar mooie hoge hakken, ballerina’s of laarzen tijdens Black Friday kan je werkelijk alles vinden. Zeker damesschoenen die nu hip en trendy zijn zullen hoge kortingen krijgen. Je vindt goede Black Friday deals bij Nederlandse winkels zoals Shabbies van Fred de la Bretoniere, Blackstone, Van Bommel of Rehab. Shabbies is bekend om haar kwaliteitsvolle en mooi laarzen voor jong en oud.

Deals voor heren

Ook op herenschoenen zal je heel wat kortingen ontdekken. Kostuumschoenen zijn doorgaans niet goedkoop maar dienen echt goed te zitten. Black Friday is het moment om deze aan te kopen. Verder staan ook sportschoenen in de schijnwerpers. Investeren in een goed paar loopschoenen of voetbalschoenen zal je je niet beklagen.

Black Friday Deals: Nike

Een van de grote merken die elk jaar steevast meedoet aan Black Friday deals is Nike. Het wereldberoemde Amerikaanse schoen- en kledingmerk biedt ook in Nederland spectaculaire Black Friday deals aan. Een fijn voordeel aan Nike is dat ze je uitgebreid uitleggen op hun website hoe je je voeten kan meten voor de juiste maat. Zo doe je geen miskopen tijdens de Nike Black Friday sale. Toch zullen niet alle schoenmodellen van de sportgigant een exclusieve Black Friday korting krijgen. Het is zo goed als zeker dat er algemene kortingen zullen zijn op het gehele assortiment. Je hebt dus geen excuus meer om die nieuwe running schoenen niet te kopen!

Black Friday Deals: Uggs

Een ander schoenenmerk dat jaarlijks mooie promoties aanbiedt tijdens Black Friday is Uggs. Hoewel het een Australisch bedrijf is, blijft Uggs niet achter op 25 november. Het modemerk dat bekend staat om haar warme en comfortabele schoenen en pantoffels zal net zoals vorig jaar weer een Uggs Black Friday sale doen. Uggs zijn perfect voor tijdens het koude winterweer of als cadeautje onder de kerstboom.

Black Friday Deals: Jordan

Hoewel Jordan eigenlijk deel uitmaakt van Nike, vormt deze bekende sneaker bijna een brand op zichzelf. Ondertussen is Jordan niet enkel bekend om haar sportieve sneakers maar ook voor haar kledinglijn die gedragen wordt door bekende en minder bekende sporters. Heel wat Jordan verzamelaars slaan hun slag tijdens Black Friday. Jordans zijn niet altijd goedkoop, zeker de limited edition versies kunnen een stevig prijskaartje hebben. De populaire sneakers van Nike zullen ook dit jaar goedkoper zijn tijdens de Black Friday deals.

Black Friday Deals: Dr. Martens

Dr. Martens worden steeds populairder in Nederland. De zwarte botten die eind vorige eeuw hun opmars maakte onder popsterren komen nu in heel wat varianten en worden net zoals de Jordans echte collectors items. Het Britse merk bracht enkele jaren geleden een veganistische variant op de markt wat hen opnieuw in de spotlight van menig fashionista bracht. De schoenen zijn ideaal om stijlvol de koude en regenachtige wintermaanden in Nederland door te komen. Ook jij kan je favoriete exemplaar scoren aan de hand van een goede Black Friday promotie. Dr. Martens zal ook in Nederland promoties ter beschikking hebben, dat zowel online als in haar winkels.

Black Friday Deals: Van Haren

De Nederlandse schoenenketen, Van Haren, doet de laatste jaren ook mee met de promotie hype die Black Friday is. Van Haren heeft meer dan 140 schoenenwinkels verspreid over Nederland en een webshop. Zowel in de winkels als op de webshop zal je laarzen, sportschoenen of kostuumschoenen kunnen kopen aan ronde prijzen op 25 november. Het is altijd leuk om een Nederlandse winkel te steunen tijdens dergelijke wereldwijde sales periodes. Van Haren biedt de beste merkschoenen aan voor alle leeftijden.

Sneakers scoren op Black Friday

De meest populaire aanbiedingen wat schoenen betreft tijdens Black Friday zijn de promoties op sneakers. Zeker voor de jeugd, die opgroeide met sociale media, is Black Friday al helemaal ingeburgerd. Sneaker verzamelaars hebben hun verlanglijstje klaar om de beste koopjes te kunnen doen op hun favoriete exemplaren. Zij zitten vaak om middernacht al gereed achter hun laptops om als eerste de meest exclusieve sneakers te kunnen kopen. Goed om weten is dat veel kledingstukken en sneakers snel uitverkocht raken op Black Friday. Zeker de limited edition varianten van bekende sneakers worden in een mum van tijd uitverkocht. Heb je je oog op een mooi maar populair exemplaar? Zit tijdig paraat!

Black Friday Deals: Adidas

Een van de bekendste sneakermerken van het moment is Adidas. Het Duitse sportmerk verkoopt meer dan enkel sportschoenen. Het merk is bekend voor haar iconische sneakers zoals de Stan Smith maar ook om haar samenwerkingen met bekende sporters en artiesten zoals Beyoncé, Khaite en Stella McCartney. Wees er op tijd bij indien je exclusieve sneakers van Adidas op de kop wil tikken eind november. De prachtige sneakers die het merk op de markt bracht in samenwerking met Gucci zijn enorm populair. Ze zijn dan ook de ideale toevoeging aan je collectie deze winter.

Black Friday Deals: Shoebaloo

Dit jaar kan je ook je slag slaan in de winkels of de webshop van Shoebaloo. Deze Nederlandse onderneming biedt enkel schoenen aan voor de echte kenners. In hun assortiment vind je designerschoenen van merken zoals Jimmy Choo, Axel Arigato, Givenchy, Isabel Marant en nog veel meer. Black Friday is het moment om je eerste designerschoen te kopen of om net nog een extra speciaal exemplaar aan je uitgebreide collectie toe te voegen. Shoebaloo staat bekend om haar kwaliteitsvolle schoenen en goede aanbiedingen. Shoppen maar!

Vind de beste Black Friday deals

Op voorhand een lijst samenstellen van welke schoenen je graag wil kopen tijdens Black Friday is een goed idee. Voor Black Friday kleding deals geldt hetzelfde. Websites kunnen vastlopen en het is druk in de winkels. Zo ben je goed voorbereid en scoor je de beste schoenen deals. Black Friday loopt van 00.00 uur tot 23u59 op vrijdag 25 november. Jij hebt straks de coolste sneakers, mooiste hakken of beste sportschoenen voor een prikje van de prijs!

Andere winkels die nog meedoen aan Black Friday zijn:

- Puma

- Asics

- Havaianas

- Hush Puppies

- Schoenen Verduyn

Meer Online shop