Samsung Black Friday deals en overzicht in 2022

  • Date posted18 maanden geleden
  • DoorDoor Mo

Koop op 25 november je nieuwe Samsung S22, een handig tablet of de grootste tv aan ronde prijzen. Samsung doet dit jaar mee met Black Friday en jij kan de beste deals scoren.

Het Zuid-Koreaanse merk neemt de Black Friday deals serieus. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe televisie, koelkast of gsm, het zal in promotie staan bij Samsung of een van de elektronicawinkels die het merk in hun assortiment hebben. Je vindt de aanbiedingen in fysieke winkels in Nederland of winkel online.

Samsung

De multinational Samsung is een van de populairste en bekendste elektronicamerken. Hoewel het bedrijf ooit begon in de voedingssector groeide het doorheen decennia uit tot een wereldspeler in de elektronicasector. Het bekendst is Samsung vandaag voor haar smartphones, smart-tv’s en tablets. Toch heeft het heel wat meer te bieden dan telefonie alleen. Samsung biedt zowel in hun winkels, als in de webshop ook koelkasten, wasmachines en keukenapparatuur aan.

Sinds 2014 heeft Samsung verschillende fysieke winkels in Nederland en België. Je kan naast hun eigen winkels, hun producten ook in verkooppunten vinden. Samsung producten worden verkocht in BCC, Mediamarkt en Electroworld. Online vind je een groot aanbod aan hun producten op bol.com, Coolblue en Amazon.

Samsung Black Friday

Black Friday vindt plaats op vrijdag 25 november 2022. Dat is de dag na Thanksgiving in de Verenigde Staten van Amerika waar de grote salesperiode haar origine ligt. Verschillende populaire Samsungproducten zoals de Galaxy S22 en de Galaxy Tab 8 zullen aangeboden worden met grote kortingen. De maandag na Black Friday valt Cyber Monday. Deze maandag gaat doorgaans gepaard met nog meer hoge kortingen en aanbiedingen in de elektronicasector. Geduld kan lonen, tenzij je favoriete product uitverkocht is.

Het kan ook een goed idee zijn om niet enkel in de Samsungwinkel of webshop op zoek te gaan naar mooie kortingen. Vaak bieden retailers en elektronicawinkels nog extra Black Fridaykortingen aan. Vergelijk prijzen op verschillende websites om de beste Black Friday tv-deals, GSMsale of de goedkoopste koelkasten te vinden. Dergelijke handelaren bieden vaak ook langer promoties aan dan enkel op Black Friday zelf. De Black Friday-aanbiedingen bij BCC lopen zo over 10 dagen, van de week voor Black Friday tot Cyber Monday.

De beste gsm-deals

Onlangs werden de nieuwste Samsung-smartphones voorgesteld. Black Friday en Cyber Monday zijn de ideale momenten om deze te kopen. Het merk breidde haar collectie smartphones uit met de Galaxy S22, Galaxy S22 Plus en Galaxy S22 Ultra. Deze nieuwe modellen zijn net weer iets beter dan de vorige, maar dat wil niet zeggen dat oudere modellen zoals de Samsung Galaxy S21 of de unieke Galaxy Z Flip het niet meer goed doen. Ook deze modellen blijven enorm populair in Nederland en zullen in verschillende winkels aangeboden worden met extra kortingen.

Alle gsm’s van Samsung staan bekend om hun uitstekende camera’s, de nieuwste software en duurzaamheid. Een Samsung-smartphone gaat lang mee. De mobieltjes van het Zuid-Koreaanse merk zijn betrouwbaar en betaalbaar, zeker tijdens de Samsung Black Friday deals.

Samsung Gadgets

Er zullen bij Samsung niet alleen Black Friday deals zijn op smartphones zoals Samsung A72 of de Samsung A53, ook andere producten zullen in promotie staan. Een item dat het de laatste jaren goed doet, zijn de Black Friday Smartwatch deals. Deze gadgets worden steeds populairder en zijn een ideaal kerstcadeau. Verder doen ook koptelefoons en oortjes het goed. Al kent het merk grote concurrentie van acties zoals JBL Black Friday en Apple.

Samsung Smart-tv

Een van de meest gewilde Samsungelektronica op dit moment is de Smart-tv. Deze slimme televisie is niet goedkoop maar zeker elke cent waard. Dat is de tv zeker wanneer je deze kan kopen tijdens de Black Friday Samsung tv-deals. Extra voordelige deals op tv-toestellen scoor je bij de grote ketens. Samsung tv’s komen zowel in OLED als QLED.

Black Friday deals in elektronicawinkels

Ben je op zoek naar meer dan Samsungproducten alleen? Heel wat bekende elektronicawinkels en –ketens doen ook mee met de acties van Black Friday. Zo zijn er de BCC Black Friday aanbiedingen die al vanaf 18 november starten en zullen lopen tot Cyber Monday. Ook Mediamarkt zal geweldige promoties aanbieden op 25 november. Zij sporen aan om er snel bij te zijn. De elektronicagigant boekte de afgelopen jaren heel wat successen tijdens Black Friday. Sommige producten waren er zelfs compleet uitverkocht. Scoor jij ook mega Black Friday deals op je favoriete producten.

Meer Online shop