Nike black friday deals scoren doe je zo!

  • Date posted19 maanden geleden
  • DoorDoor Mo

Elk jaar biedt Nike aanbiedingen op kleding en schoenen op Black Friday. Deze deals voor zowel de dames- als herencollectie zijn vaak te goed om te laten schieten.

Nike ontwerpt, produceert en verkoopt een breed scala aan schoenen en kleding voor elk type atleet. Van hardlopen tot basketbal tot skateboarden, Nike heeft een schoen voor elke sport. Het merk werkt met de beste designers, innoveert voortdurend en komt met nieuwe technologieën om hun producten te verbeteren, tijdens Black Friday koop je deze voor een fractie van de prijs.

Koop Nike Tech tijdens Black Friday

Een van de must haves in het najaar van 2022 is Nike Tech. In de Nike Tech collectie vind je deals op onder andere de bekende fleece, broeken en het Nike Tech pak. Verschillende winkels in Nederland bieden deze populaire collectie aan. Denk aan ketens zoals Footlocker, JD Sports en SportsDirect.

Je vindt de beste deals voor Nike Tech tijdens Black Friday in de Nike en andere sportwinkels en in online shops. Zo kan je de beste deals scoren op de website van Sidestep of in een van hun fysieke winkels in Nederland. Voor je kinderen vind je dan weer de beste Nike aanbiedingen op Nickis. De online webshop van Nickis biedt ook Black Friday promoties op andere merken aan. Zo heb je alvast je eerste Sinterklaas- of kerstcadeaus goedkoop besteld.

De beste Nike Air Max Black Friday deals

Wil jij tijdens Black Friday schoenen gaan kopen? Echte Nike kenners en verzamelaars kopen hun sportschoenen en sneakers op 25 november 2022. Je kan exclusieve sneakers voor een prikkie op de kop tikken. Dat doe je online of een van de Nike winkels in ons land. Onze tip is om je schoenmaat in de modellen die je wilt kopen vooraf al te weten. Zo kan je de meest unieke exemplaren online bestellen vooraleer deze uitverkocht zijn.

De Nike Air Max is een van deze meest populaire modellen. Nike komt regelmatig met nieuwe versies van deze sneaker op de markt. Het is intussen een echt collectors item. Er bestaan meer dan 20 verschillende Air Max modellen in verschillende kleuren en stijlen. De bekende sneakers worden gedragen door wereldberoemde artiesten en sporters zoals Kanye West, LeBron James en Beyoncé. Hoewel niet meer alle modellen zomaar in elke uitgave te verkrijgen zijn, kan je elk jaar weer heel wat unieke exemplaren voor een goede prijs kopen tijdens Nike’s Black Friday sale.

De voordelen van de Nike-community

Je kan nog meer uit de Nike promoties halen door lid te worden van hun community. Zo heb je als lid recht op een standaard gratis verzending. Daarvoor hoef je geen bepaald bedrag uit te geven. Verder heb je als Nike-lid toegang tot extra exclusieve stijlen en kortingen. Je kan je lidmaatschap enkel gebruiken in Nike winkels en in hun webshop. De deals en anderen zijn niet bruikbaar in andere sportwinkels die Nike producten verkopen. Wel, heb je toegang tot exclusieve evenementen, workshops en kun je de nieuwste producten testen.

Als Nike-lid krijg je extra snel toegang tot deze kortingen dus ook met Black Friday is dit zeker een voordeel. Je kan helemaal gratis lid worden. Profiteer nu van de Nike kortingen als lid.

Meer Online shop